Rīgā šonedēļ būtiski sarukušas degvielas cenas

Aizvadītajā darba nedēļā Rīgā būtiski samazinājās degvielas cenas, kamēr Tallinā cenas praktiski nemainījās, bet Viļņā degvielas cenām bija nelielas izmaiņas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns šajā darba nedēļas nogalē bija nopērkams Tallinā, sekoja Viļņa, bet zemākā benzīna cena bija Rīgā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 9% - līdz 1,524 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 11,2% - līdz 1,344 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena palielinājās par 0,7% - līdz 1,539 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,9% - 1,359 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas, un šīs darba nedēļas beigās maksāja attiecīgi 1,699 eiro un 1,499 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā samazinājās par 13,8% - līdz 0,685 eiro par litru. Viļņā autogāzes cena nedēļas laikā nemainījās un maksāja 0,622 eiro par litru, bet Tallinā autogāzes cena palielinājās par 1,4% - līdz 0,71 eiro par litru.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti