11 Latvijas uzņēmumi piedalīsies pārtikas izstādēs un tirdzniecības misijā pasaules izstādē «Expo» Dubajā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Vienpadsmit pārtikas nozares uzņēmumi no Latvijas no svētdienas līdz otrdienai Dubaijā, Apvienotajos Arābu Emirātos, piedalīsies starptautiskajās nozaru izstādēs līdztekus izstādes "Expo 2020" plānotajiem pasākumiem.

LIAA pārstāvniecības Apvienotajos Arābu Emirātos vadītāja Inga Ulmane
00:00 / 00:40
Lejuplādēt

Izstāde "Yummex" plānota uzkodu un saldumu ražotājiem. Tajā piedalīsies uzņēmumi "Pērles L", "Pūre Chocolate", "Fruitis Foods", "Richberry" un "Snacks and More".

Savukārt izstādē "The Speciality Food Festival" piedalīsies uzņēmumi "Lat Eko Food", "Mottra", "King Coffee Service", "Blue Circle", "Madonas uguns siers" un "Smartfoody".

Dalība pasākumos Dubaijā sniedz iespēju dibināt kontaktus sadarbībai nākotnē. "Mēs izmantosim “Expo” iespēju, ka pēc abām divām izstādēm mēs uzņēmējiem organizējam arī tirdzniecības misiju reģionā. Mēs organizējam individuālās tikšanās ar potenciālajiem partneriem Apvienotajos Arābu Emirātos. Protams, noderīgi ir izstaigāt vietējo lielveikalu klāstu un saprast, kāda konkurentu produkcija ir tirgū, kāda ir cenu politika un interesējošās garšas tirgū, kas atšķiras no Eiropas. Otrs, protams, ir tas, ka

izstāde notiek tikai trīs dienas, bet kontakti veidojas ļoti daudz.

Un svarīgi turpināt ar tiem strādāt un satikt vēlreiz jau ārpus izstādes,” norādīja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvniecības Apvienotajos Arābu Emirātos vadītāja Inga Ulmane.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti