10 Latvijas uzņēmumi interesējas par dalību Ukrainas atjaunošanas forumā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Desmit Latvijas uzņēmumi ir interesējušies par dalību Ukrainas atjaunošanas forumā "ReBuild Ukraine", intervijā Latvijas Radio pastāstīja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) ārējās ekonomiskās pārstāvniecības vadītājs Ukrainā Ainārs Mežulis.

Intervija ar LIAA pārstāvniecības Ukrainā vadītāju Aināru Mežuli
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

No 15. līdz 16. februārim Polijā, Varšavā, norisināsies forums un izstāde "ReBuild Ukraine", kurā piedalīsies arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA). Tās stendā būs pārstāvēti seši Latvijas uzņēmumi, bet kopumā pieteikušās ir vairāk nekā desmit Latvijas kompānijas.

Šie Latvijas uzņēmumi pārstāv dažādas nozares: celtniecību, elektrotransformatoru ražošanu, projektēšanu.

"Tā ka interese ir un tā pieaug. Ne tikai par atjaunošanu, arī šobrīd kara apstākļos diezgan daudzas Latvijas kompānijas joprojām interesējas par tirdzniecību arī ar Ukrainu," pastāstīja Mežulis.

Uzņēmumi vēl var pagūt līdz 9. februārim pieteikties dalībai "ReBuild Ukraine" izstādei. Par savas valsts specifiku biznesā tajā stāstīs arī Ukrainas pārstāvji.

"ReBuild Ukraine" mērķis ir kļūt par platformu Ukrainas atjaunošanas projektiem, kas palīdzētu valstij un tās ekonomikai ātrāk atgūties pēc kara, fokusējoties uz mājokļu, infrastruktūras un rūpniecības atjaunošanu. Forums pulcēs materiālu, aprīkojuma, tehnoloģiju piegādātājus un ražotājus, finanšu iestādes un investorus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti