Rīgā kāpj degvielas cenas, bet Viļņā un Tallinā cenām ir nelielas izmaiņas

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā palielinājās degvielas cenas, bet Viļņā un Tallinā degvielai novērotas nelielas cenu izmaiņas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākais benzīns bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena kāpa par 5,8% - līdz 1,644 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 5,9% - līdz 1,624 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā nemainījās, un maksāja 1,539 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 0,7% - līdz 1,509 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena saglabājās stabila, un maksāja 1,689 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 0,6% - līdz 1,579 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā palielinājās par 6,7% un maksāja 0,795 eiro par litru, arī Tallinā tā kāpa - par 1,4% - līdz 0,7 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena nedēļas laikā nemainījās un maksāja 0,622 eiro par litru.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti