Sporta ziņas

Saulkrastu kokteilis

Sporta ziņas

Latvijas futbola Virslīga. FK «Auda» - FK «Spartaks»

Saulkrastu kokteilis. 2.diena

Visi favorīti pludmales volejbola «Saulkrastu kokteilī» tiek ceturtdaļfinālā

Ar uzvarām visās piektdien aizvadītajās pamatturnīra spēlēs tuvāk pludmales volejbola "Saulkrastu kokteiļa" lielajai balvai tika trīs galvenie favorītu pāri – Latvijas čempionāta pirmā posma uzvarētāji Artūrs Rinkevičs/Ardis Daniels Bedrītis, Edgars Točs/Kristians Fokerots un tikko pasaules čempionātā pabijušie Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš.

Samoilovs un Šmēdiņš grupas kārtā gan ne bez grūtībām tika galā ar U-18 vecuma Latvijas duetu Matīsu Šalkovski un Gustavu Auziņu - 2:0 (21:19, 21:9).

Šmēdiņš intervijā Latvijas Televīzijā atzina, ka pirmais sets izvērtās ļoti interesants, un jaunais duets apliecināja savas prasmes. Savukārt otrajā setā veterāni jau jutās labāk iesiluši, un Šalkovskim/Auziņam izdevās iekrāt uz pusi mazāk punktu.

Favorītu uzvaras nozīmē, ka sestdien cīņās par medaļām ies ļoti karsti. Pērn turnīrā uzvarēja Točs/Pļaviņš, kuri kopā vairs nespēlē. Viņi abi ar piecām uzvarām ir titulētākie "Saulkrastu kokteiļa" volejbolisti.

Točs priecājas par spēlēšanu Saulkrastos, kur pulcējas skatītāji un turnīrs ir nozīmīgs notikums. Savukārt Fokerots apliecināja cīņassparu, sakot, ka komanda grib uzvarēt, nevis palikt tālu aiz laureātiem.

Šmēdiņš lēš, ka uz uzvaru gribēs pretendēt vismaz trīs, četri pāri, un svarīga būs arī prasme adaptēties spēlēšanai vēlā vakarā, kad apgaismojums nav tas labākais. Savukārt Samoilovs atzina, ka neuzskata sevi par labāko spēlētāju nepietiekamā gaismā. 

Saulkrastu kokteilis turpināsies sestdien – spēles par medaļām būs arī tiešraidē LTV7 un replay.lv no pulksten 20.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt