Daloties brokastīs ar Latvijas Televīziju, Bukša cienastam gatavo avokado maizītes un avokado/kivi smūtiju. Avokado maizīšu masu viņa pagatavo no viendabīgā masā saspiesta augļa mīkstuma, kam pievieno Filadelfijas un mocarellas sieru. Sprintere ir pārliecinājusies, ka tas ļauj baudīt sātīgas brokastis, bet ar viegluma sajūtu, jo jau pēc pāris stundām var doties skriet.
Savukārt kivi ir Sindijas mīļākais auglis kopš bērnības. Smūtijam viņa labprāt pievieno banānu un grieķu jogurtu, jo jūt nepieciešamību uzturā iekļaut arī dabīgos taukus labākai vielmaiņai. Smūtijs izdodas svaigs ne tikai krāsā, bet arī garšā.
Izteiktu rituālu Bukšai no rīta nav - sportiste ievēro dienas režīmu, bet par rīta cilvēku sevi noteikti neuzskata. Turklāt viņai jārēķinās, ka dopinga kontrole var apciemot jau sešos rītā.