Vasaras teātris Pārdaugavā – augustā bez maksas varēs piedzīvot lugu lasījumus un izrādes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Augusta otrajā pusē "Dirty Deal Teatro" (DDT) izrāžu ciklā "Vasaras teātris Pārdaugavā" aicina skatītājus baudīt daudzveidīgu repertuāru, kurā iekļautie lugu lasījumi un izrādes ir daļa no Rīgas vasaras kultūras programmas, informēja teātra pārstāvji.

Uzsākot jauno teātra sezonu, DDT aicina skatītājus apmeklēt "Dramaturģisko vēlēšanu vakarus", kuros dramaturgiem uzdots radīt darbus par trīs tēmām, kas visbiežāk izvirzās partiju priekšvēlēšanu kampaņās – ilgtspēju, izglītību un ārējo drošību. Īsi pirms katra no vakariem dramaturgs kopā ar kādu no latviešu režisoriem un diviem līdz trim aktieriem transformēs savu darbu kodolīgā teātra pieredzē (izrādē, performancē u. tml.), no kurām katrs skatītājs varēs izvēlēties savu favorītu. "Dramaturģisko vēlēšanu vakarus" vadīs jaunā dramaturģe Diāna Kondraša, un tie notiks 16., 23. un 30. augustā pulksten 19.00.

Savukārt 21. augustā pulksten 17.00 un 21.00 skatītāji varēs baudīt jaunā režisora Mārtiņa Gūtmaņa dzejkoncertu "Saule riet austrumos", kurā komponista Platona Buravicka un aktrises Elīzas Dombrovskas mūzikā izskan Austras Skujiņas dzeja. 28. augustā pulksten 19.00 Paulas Pļavnieces brīvdabas izrādē "Ēdenes dārzs" Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā atgriezīsies aktieri Anta Aizupe, Jānis Kronis, Ivars Krasts un Matīss Budovskis.

Izrāde "Ēdenes dārzs"
Izrāde "Ēdenes dārzs"

Visi augusta repertuārā iekļautie notikumi ir bez maksas, tomēr, lai tos apmeklētu, nepieciešams izņemt ielūgumus "Biļešu paradīzes" interneta vietnē vai kasēs.

Projektu organizē "Dirty Deal Teatro", finansē Rīgas dome Rīgas vasaras kultūras programmā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti