Valmieras teātris vedīs uz Rīgu izrādi «[email protected]» un «Taureņi ir brīvi»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Valmieras teātris ar izrādēm „[email protected]" un „Taureņi ir brīvi" 2014.gada februārī viesosies Rīgā, teātra namā „Zirgu pasts".

Izrāde „Taureņi ir brīvi" būs skatāma 1.februārī plkst. 19 un 2.februārī plkst. 13, savukārt atraktīva saruna par basketbolu un dzīvi „[email protected]" būs 8. un 9.februārī plkst. 13 un 19.

„Taureņi ir brīvi" (rež. R.Suhanovs) vēsta par puisi Donu, kurš atbrīvojies no savas labās, bet valdonīgās mātes rūpēm un no bagātas savrupmājas pārcēlies uz Ņujorkas bohēmas un imigrantu rajonu, lai nodotos mūzikai. Iepazīšanās ar kaimiņu meiteni Džilu atklāj viņam nebijušu izjūtu pasauli, sniedz jaunu spēku, bet sagādā arī sāpes. Un ļauj sarakstīt dziesmu par taureņiem.

Lomās: Mārtiņš Meiers, Inese Pudža vai Rūta Dišlere, Dace Eversa un Kārlis Neimanis.

[email protected]" (rež. R.Vaivars) atraktīvā sarunā aicina atbildēt uz jautājumiem: Vai atdodot sevi simtprocentīgi sirdslietai, kaut kas paliek pāri arī dzīvei? Kā sevi sagatavot smagam, mērķtiecīgam darba? Cik viegli ir izšķirties starp efektīgu trīspunktnieku un sīvu cīkstiņu zem groza? Vai no citiem iespējams prasīt to pašu, ko no sevis? Ko iespējams mācīties no nodevības? Šos un citus jautājumus izrādē iztirzās aktieris Rihards Jakovels, iejūtoties gan pavisam jauna cilvēka, gan nopelniem bagāta trenera lomā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti