Panorāma

Top filma par Latgales partizāniem

Panorāma

"Prezidenta runa" Dailes teātrī

Valmieras teātra jubileja

Valmieras teātris saņem apsveikumus jubilejā un sumina labākos

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

28.decembrī pēc 90.jubilejai veltītā koncerta „Par saknēm, upēm un debesīm" Valmieras teātrī tika pasniegtas tradicionālās Gada balvas un teātra ļaudis svinēja sava teātra jubileju.

„Koncerts bija ļoti emocionāls. Bija gan atmiņas, gan pārdomas, gan fantāzijas par to, kādam teātrim būt tālāk," iespaidos par divdaļīgo koncertu dalās Latvijas Radio "Kultūras Rondo" žurnāliste Ingvilda Strautmane.

Koncerta trešajā daļā teātris saņēma apsveikumus jubilejā. Tāpat tika sumināti skatītāju balsojumā uzvarējušie un Valmieras teātra 2012./2013.gada sezonas labākie - Gada aktrise un Gada aktieris.

Skatītāju balsojumā par labāko aktrisi atzīta Elīna Vāne, kura šogad saņēmusi arī „Spēlmaņu nakts" balvu kategorijā Gada aktrise, bet labākā aktiera gods skatītāju vērtējumā tika Mārtiņam Meieram. Savukārt skatītāju iemīļotākās izrādes titulu saņēma Indras Rogas iestudētā „Zojkina kvartira".

Valmieras teātra darbinieku iekšējā balsojumā tika noskaidrota Gada aktrise un Gada aktieris. Kā Gada aktrises šosezon sveiktas divas aktrises – Elīna Vāne un Inga Siliņa. Arī Gada aktieri Valmieras teātrī šosezon divi - Imants Strads un Mārtiņš Meiers.

Tika pasniegta balva arī labākajam teātra tehniskajam darbiniekam. To saņēma kostīmu modelētāja Tatjana Smirnova. Balvu par mūža ieguldījumu pasniedza aktierim Jānim Tomsonam. Savukārt Valmieras teātra režisoru specbalva tika kostīmu māksliniecei Annai Heinrihsonei.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti