Valmieras teātris aicina skatītājus noteikt gada labākos māksliniekus un izrādi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Tuvojoties gada nogalei, pienākusi arī ikgadējā tradīcija "Skatītāju balss", kurā Valmieras teātris aicina skatītājus atdot savu balsi par aizvadītās sezonas labākajiem māksliniekiem uz izrādi. Šogad, neizdalot pirmā un otrā plāna lomas, tiks suminātas divas iemīļotākās aktrises, divi iemīļotākie aktieri un "Gada izrāde", medijus informē teātra pārstāvji.

Skatītāju balsojuma rezultāti tiks paziņoti 28. decembrī, kad Valmieras teātrī pēc Ziemassvētku noskaņu koncerta "Uzdāvini man..." norisināsies tradicionālā balvu pasniegšanas ceremonija.

Skatītāji aicināti balsot internetā – teātra mājas lapā, kā arī aizpildīt anketas teātrī līdz 19. decembrim. Ikviens balsotājs piedalīsies izlozē. Balvās – piena produkti "Valmiera" un Valmieras teātra dāvanas.

Valmieras teātra direktore Evita Sniedze stāsta:

"Skatītāju balsojums, kas norit jau astoto gadu, ik reizi ir gaidīts notikums. Tas mums palīdz arī pašiem izvērtēt aizvadīto sezonu, saprast un sajust, kas cilvēkus ir uzrunājis un kas viņiem ir svarīgi. Rezultātus vienmēr gaidām ar lielu nepacietību un interesi."

Pērn skatītāju balsojumā balvu nominācijā "Gada aktrise I plāna lomā" saņēma Elīna Vāne, bet par "Gada aktrisi II plāna lomā" skatītāji bija atzinuši Ilzi Pukinsku. Nominācijā "Gada aktieris I plāna lomā" otro gadu pēc kārtas balvu saņēma Imants Strads, savukārt nominācijā "Gada aktieris II plāna lomā" laurus plūca Ivo Martinsons. Par "Gada izradi" kļuva iestudējums "Lūcis" Elīnas Cērpas režijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti