Vai esi teātra guru? Pārbaudi savas zināšanas par komēdiju «Ar vīru nav viegli»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

“Teātris.zip” piedāvā spēli “Teātra guru akadēmija”, kurā aicināti piedalīties visi tie, kas kaut reizi spēruši kāju teātrī, uzskata sevi par teātra faniem vai entuziastiem. Jautājumi gan par izrādēm, gan “Teātra.zip” raidījumu ierakstiem, aktieriem, režisoriem un kritiķu terminiem.

Sestdien, 16. janvārī, pulksten 12.15 LTV1 ēterā un Replay.lv būs skatāms Dailes teātra iestudējums “Ar vīru nav viegli” un raidījums “Teātris.zip”, kurā viesos būs komēdijas žilbinošie aktieri Vita Vārpiņa un Ģirts Ķesteris.

Krāšņajos Londonas apartamentos iet juku jukām. Nepietiek ar laulāto pāru intrigām – tām pa vidu vēl jaucas modīgs dizainers, krāšņa blondīne un ekstravaganta bērnu grāmatu autore. Vienam nevedas gultas lietās, citam turpretī gultas lietas vedas tik lieliski, ka ar sievu vai vīru vien nepietiek. Istabā, kuru kāds pāris izlēmis slepus izmantot mīlas priekiem, kā par spīti, visnepiemērotākajos brīžos ierodas negaidīti viesi. Kāds tiek pārsteigts puspliks. Beigu beigās lugas varoņi spiesti krustām šķērsām mainīties lomām, lai ar veselu ādu izbēgtu no kļūmīgajām divdomībām, kurās iekūlušies. Lugas “Ar vīru nav viegli” autori patiesi ir situāciju komēdijas virtuozi.

Pārbaudi cik labi atceries izrādi, ja esi to jau redzējis, vai pārbaudi, cik laba ir tava intuīcija un minēšanas spējas!

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti