Kultūras ziņas

Kaņepes Kultūras centram – 10

Kultūras ziņas

Pirmizrāde Elzas Gaujas dokumentālajai filmai par Lucavsalu

TAG – digitāla izrāde par pusaudžiem

Teātra apvienība «Kvadrifrons» veido digitālu izrādi-lekciju jauniešiem «TAG: Tu attapsies gandarīts»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

21. un 22. aprīlī pirmizrādi piedzīvos teātra apvienības "Kvadrifrons" digitālā izrāde-lekcija "TAG: Tu attapsies gandarīts". Izrāde paredzēta pusaudžu auditorijai, informēja apvienības pārstāvji.

Izrādes galvenais varonis Pēteris Vainags ir korporatīvais un individuālais konsultants un supervizors, self-made speciālists un divu ultramaratonu dalībnieks, kas savas dienas vada, mācot citiem, kā uzlabot savas dzīves kvalitāti. Kas notiek tad, kad vienā no viņa lekcijām ielaužas nelūgti viesi? Vai viņš spēs turpināt? Vai varbūt pasaule beidzot uzzinās patiesību?

Izrādes režisors Reinis Boters tās saturu ir veidojis, sadarbojoties un runājot ar pusaudžiem no dažādām Latvijas skolām un jauniešu centriem. Pusaudži iesūtīja dažādus savu dzīvi raksturojošus radošos uzdevumus, kas galarezultātā ir izmantoti arī izrādē. "Kvadrifrona" pārstāvji uzsver, ka apvienībai ir iepriekšēja pieredze, veidojot izrādes pusaudžu auditorijai, tomēr šī ir pirmā reize, kad izrāde veidota, jau procesā aktīvi strādājot ar mērķauditoriju.

Izrādes radošā komanda ir režisors Reinis Boters, māksliniece Kristiāna Marija Sproģe, video režisors Āris Matesovičs, aktieris Jānis Kronis, skaņu režisors Kārlis Tone, gaismu māksliniece Nikola Suhareva un producente Anna Ulberte.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti