«Sarunas Smiļģa kabinetā» atklās režisors Elmārs Seņkovs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzejā jau trešo sezonu turpinās Sarunas Smiļģa kabinetā. Šogad, 19.janvārī, sarunas atklās režisors Elmārs Seņkovs.

Šogad katra mēneša trešajā ceturtdienā no plkst. 18.00 līdz 19.30 Smiļģa muzejs gaidīs uz sarunām ar spilgtām Latvijas teātra personībām, kuras savā mākslinieciskajā darbībā vistiešākā veidā pierāda Smiļģa proponēto klasisko trīsvienību: „Skaidrība. Vienkāršība. Kaislība.”

Sarunu dalībnieki brīvi nepiespiestā atmosfērā stāstīs par sava radošā darba dažādiem aspektiem, ļaujot tuvāk iepazīt aktieru vai režisoru profesiju. Savukārt ikvienam apmeklētājam ir iespēja ne tikai klausīties stāstījumu, bet arī uzdod savus jautājumus un izteikt savu viedokli vai vienkārši kļūt par sarunas dalībnieku.

Tuvākā pusgada laikā paredzētas tikšanās ar aktieri Artūru Skrastiņu, režisoriem Lauru Grozu – Ķieberi un Vladislavu Nastavševu un citiem māksliniekiem, bet pirmās Sarunas Smiļģa kabinetā, 19. janvārī plkst. 18.00, uzsāks Seņkovs, kura iestudējumi vienmēr ir raisījuši gan skatītāju interesi, gan atzinīgus vērtējumus. Nacionālā teātra “Ezeriņš, “Antigone”, “Zēns”, “Meža pīle” un tikko iestudētā Antona Čehova komēdija “Kaija” ir pārliecinošs režisora individuālā mākslinieciskā rokraksta apliecinājums, norāda muzeja vadītājs Jānis Siliņš, kurš arī vadīs sarunas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti