Šapošņikovs: «Mistera Ikss noslēpuma» mēroga izrādes Daugavpils teātrī līdz šim nav bijis

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Tāda mēroga izrāde kā operetes “Mistera Ikss noslēpums” iestudējums Daugavpils teātrī nav bijis, norāda režisors un Daugavapils teātra direktors Oļegs Šapošņikovs, solot, ka izrāde būs dāvana tiem, kas patiesi mīl mūziku.

“Tagad, kad es redzu gandrīz gatavu darbu, varētu teikt, ka tāda mēroga izrāde mums vēl šeit nav bijusi,” norāda režisors un Daugavpils teātra direktors Oļegs Šapošņikovs

Operete „Mistera Ikss noslēpums” Daugavpils teātrī būs kas jauns un nebijis, sava veida izaicinājums teātrim, saka Oļegs Šapošņikovs.

Operete „Mistera Ikss noslēpums” ir intrigām tīts stāsts par patiesu mīlestību, kurai lemts rast savu piepildījumu. Uz skatuves mākslinieki, mūziķi, kuri caur kaberē spēs uzrunāt un stāstīt par patieso mīlestību, saka galvenās lomas atveidotājs, mūziķis no Maskavas – Iļja Lapičs.

„Manas sajūtas ir īpašas, jo spēlēt misteru X ne katram ir lemts, īpaši, ja tas notiek labā teātrī, ar izcilu trupu, režisoru, aktieriem un dejotājiem. Tā ir laime to izjust, man paveicies, ka varu izbaudīt šo Mistera X lomu, kas daudziem ir sapnis,” saka Lapičs.

Operete ''Mistera Ikss noslēpums” nav tikai mūzikas un dejas baudījums, pamatā ir dziļa doma par patiesām vērtībām, ko iestudējuma veidotāji cer izjusti pietuvināt cilvēku sirdīm, piebilst režisors Oļegs Šapošņikovs.

Daugavpils teātra operetes iestudējuma pirmizrāde, kā iepriekš vēstīts, notiks 13.novembrī, uz skatuves slaveni mūziķi – mūsu Latvijas zvaigzne Ilona Bagele, Nadežda Jermaka, Halina Dubitskaja no Varšavas, Anzors Alimirzojevs  no Minskas un jau minētais galvenās lomas atveidotājs Iļja Lapičs no Maskavas. Pirmizrādei ir sava noskaņa, jo tas būs veltījums traģiski bojāgājušā Igora Martaka piemiņai, kurš sākotnēji Daugavpils teatrī gatavojās kļūt par operetes galvenās lomas atveidotāju.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti