Raidījuma «Teātris.zip» aptaujā uzvarējis «Vējiem līdzi» iestudējums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

Ar Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstu tapušā LTV1 raidījuma „Teātris.zip” aptaujā, kas tika rīkota vietnē LTV.LV, skatītāji visvairāk balsojuši par Margaretas Mičelas romāna „Vējiem līdzi” iestudējumu Liepājas teātrī.

Šīs izrādes 1987. gada ierakstu LTV1 demonstrēs par godu Starptautiskajai Teātra dienai 30. martā. Slavenā romāna dramatizējumu Liepājas teātrī iestudējis režisors Oļģerts Kroders, bet raidījumā „Teātris.zip” pirms izrādes 1987. gada ieraksta demonstrējuma piedalīsies izrādes galveno lomu atveidotāji: Skārleta – Indra Briķe un Rets Batlers – Mārtiņš Vilsons.

Bez tam raidījuma veidotāji aicina atsaukties tos skatītājus, kuri balsoja par šo izrādi aptaujā, ir redzējuši pašu izrādi un vēlas paust savu skatījumu par „Vējiem līdzi” raidījumā. Skatītāji, kuri atrakstīs līdz 17. martam uz e-pasta adresi [email protected], tiks aicināti piedalīties raidījuma „Teātris.zip” ierakstā 18. martā pulksten 18.00 Kalnciema ielā 35. „Teātris.zip” ierakstā kopā ar aktieriem raidījuma dalībnieki varēs noskatīties izrādes pirmo cēlienu un piedalīties saistošā diskusijā par teātri.

LTV aptaujā tika piedāvāta iespēja izvēlēties no trijām izrādēm: vai Nacionālā teātra izrādi „Hamilkāra kungs” (1983), vai Liepājas teātra izrādi „Vējiem līdzi” (1987), vai Dailes teātra izrādi „Raudupiete” (2003).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti