Pirmizrādi piedzīvos dzejas, mūzikas un mākslas izrāde «Jaunais. Čaks. Klausītājs.»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Atzīmējot dzejnieka Aleksandra Čaka simtdivdesmitgadi, ceturtdien, 29. jūlijā, Aleksandra Čaka dzeja uzvirmos Spīķeru kvartālā, kur pirmizrādi piedzīvos dzejas, mūzikas un mākslas izrāde “Jaunais. Čaks. Klausītājs.”, informēja organizatori.

Kā skaidrots izrādes aprakstā, tā būs “dzejas, mūzikas un vizuālās mākslas sinerģija, kas, izmantojot improvizācijas paņēmienu un papildinot to ar dabiskajiem pilsētas trokšņiem, apmeklētājiem atklās dzejnieka daiļradi un Rīgu īpašākā un izjustākā gaismā.”

Ar Aleksandra Čaka dzejas lasījumiem uz skatuves kāps režisors, teātra improvizators Varis Klausītājs, savukārt ar mūzikas improvizāciju performanci papildinās ģitārists Reinis Jaunais, bet dzejas raisītās sajūtas krāsās uz skatuves ietērps “Zīmējumu teātris”.

Pirmizrāde norisināsies ceturtdien, 29. jūlijā, Spīķeru kvartāla laukumā, Maskavas ielā 8k-1. Sākums pulksten 19.00. Ieeja bez maksas. Pie ieejas apmeklētājiem būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments kopā ar derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti