Rīta Panorāma

Intervija ar Jaroslavu Streļčenoku

Rīta Panorāma

ZM un VM vienojas par ēdināšanas kārtību

Intervija ar Andri Ūdri

Pirmizrāde Paukša lugas «Sudraba dakšiņas» iestudējumam Dramaturgu teātrī

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

27. janvārī plkst. 19.30 pirmizrādi piedzīvos dramaturga, režisora un skatuves mākslas pedagoga Hermaņa Paukša “Sudraba dakšiņas” iestudējums Dramaturgu teātrī.

Izrādes režisors ir Andris Zeibots. Lomas šajā izrādē atveido gan pieredzējušie gan jaunie Dramaturgu teātra aktieri, kā arī – atsevišķi studijas audzēkņi: Aiga Alksne, Armanda Geislere, Ausma Cirvele, Diāna Dumbre, Ieva Salmiņa, Inga Pfafrode, Ingrīda Vaivode, Kristīne Berngarde, Laura Leingarte, Liāna Šaltena, Lolita Untone, Margarita Krišlauka, Santa Auziņa, Aivars Alps, Andrejs Saldavs, Andris Ūdris, Austris Pirktiņš, Herberts Kaušs, Jānis Steps, Jānis Šmits, Māris Gipters un Ulvis Berkmanis.

"Būtībā tā ir mūsdienīga pasaka," par režisora Andra Zeibota iestudējumu Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" saka režisors Andris Ūdris, skaidrojot, ka "lugas pamatā ir paradokss, ka cilvēks meklē laimi lietās, kuras viņam nav īsti aizsniedzams, bet ne tajā, kas viņam ir apkārt".

Izrādi "Sudraba dakšiņas” visiem teātra cienītājiem teātra Kamerzālē būs iespējams noskatīties arī 28. un 29. janvārī. Izrāžu sākums plkst. 19.30. Biļetes uz izrādēm var iegādāties neatkarīgā Dramaturgu teātra kasē pirms izrādes.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti