Piedalies «Dejas balvas 2017–2018» skatītāju balsojumā!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

LSM.lv sadarbībā ar Latvijas Dejas informācijas centru (LDIC) aicina piedalīties “Dejas balvas 2017–2018” skatītāju balsojumā un izvēlēties divas labākās no nominētajām dejas izrādēm. 26. aprīlī LSM.lv "Facebook" lapā tiks izlozēti 4 ielūgumi, kurus saņems balsojuma veicēji.

Dejas balvas pasniegšanas ceremonijā, kas norisināsies Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī 29. aprīlī, tiks piešķirtas divas skatītāju balvas – lielās un mazās formas dejasizrādēm. Tā kā nominētie iestudējumi ir ārkārtīgi dažādi, dalījums “lielās” un “mazās” formas izrādēs ir nosacīts, un par to lēma LDIC un Dejas balvas žūrija, balstoties tādos kritērijos kā dalībnieku skaits, skatuves un skatītāju zāles izmērs, izrādes ilgums u. c. Atšķirībā no žūrijas balvām, skatītāju balsojumā visu žanru izrādes tiek vērtētas kopā, lai uzsvērtu jaunizveidoto apbalvojumu kā dejas nozari vienojošu notikumu.

Aicinām pirms balsojuma veikšanas iepazīties ar žūrijas komentāriem par katru izrādi.

Autorizējoties ar kādu no piekļuves kontiem, aicinām balsot vienu reizi dienā, izvēloties vienu lielās un vienu mazās formas izrādi. Balsojums ilgs līdz 28. aprīļa plkst. 23.59.

Dejas balva ir augstākais apbalvojums profesionālajā dejas mākslā, kuru reizi divos gados piešķir klasiskajā dejā (baletā), laikmetīgajā dejā, mūsdienu dejā un skatuviskajā tautas dejā par sasniegumiem jauniestudējumu, uzvedumu un dejas notikumu radīšanā, kā arī pedagoģiskajā un pētnieciskajā darbā. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti