Rīta Panorāma

Šonedēļ - mūzikas un mākslas festivāls "Bildes"

Rīta Panorāma

Ārsts: Latvija ir smēķēšanas lielvalsts

Tuvojas "Spēlmaņu nakts"

Pēdējo dienu var piedalīties «Spēlmaņu nakts» skatītāju balsojumā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

20.novembris ir pēdējā diena, kad skatītāji var piedalīties „Spēlmaņu nakts" publiskajā balsojumā par sezonas labākajām izrādēm, aktrisēm un aktieriem.

„Visi skatītāji vēl šodien var paspēt izteikt savu viedokli par to, kuras no šogad izvirzītajām izrādēm un kuri aktieri viņiem šķitušas sirdij vistuvākie," intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā „Rīta Panorāma" skatītājus aicina piedalīties balsojumā Latvijas Teātra darbinieku savienības (LTDS) priekšsēdētāja Daiga Šiliņa-Gaismiņa.

Balsojums pieejams šeit!

Kā ziņots, balsojums lsm.lv noslēgsies naktī uz 21.novembri, kad izlozes kārtībā tiks noteikts arī viens lsm.lv balsotājs, kuram "Spēlmaņu nakts" rīkotāji piešķirs ielūgumu uz balvu pasniegšanas ceremoniju 23.novembrī pulksten 21.25 Dailes teātrī.

Līdz pat 21.novembrim nobalsot par saviem favorītiem būs iespējams arī 11 teātros visā Latvijā un elektroniski, piemēram, „Spēlmaņu nakts" oficiālajā mājas lapā.

Gada balva teātrī „Spēlmaņu nakts" šogad norisināsies jau 20.reizi. „Spēlmaņu nakts 2013" ceremonija, kā arī skatītāju balsojums šogad notiek ar Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti