Paukša lugas iestudējumam «Ar spaini pa galvu» pirmizrāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

6.oktobrī plkst. 19.30, Dramaturgu teātra kamerzālē notiks dramaturga un režisora Hermaņa Paukša jaunākās lugas „Ar spaini pa galvu” pirmizrāde, informē teātra pārstāvji.

Luga tapusi šī gada sākumā un tā ir sarakstīta komēdijas žanrā. Slaucēja prāta zuduma brīdī iesit deputātam ar spaini pa galvu, taču šis pārpratums tiek atrisināts visbrīnišķīgākajā veidā. Kādā? To uzzinās tikai tie, kas atnāks noskatīties izrādi. “Starp tautu un deputātiem tomēr ir iespējama saskaņa. Vai arī - vienotība...” tā par savu jaunāko iestudējumu saka tā autors H. Paukšs.

Spilgtas lomas šajā izrādē atveidos Dramaturgu teātra aktieri Agnese Ērgle, Anita Matisone, Ausma Cirvele, Baiba Jegorova, Baiba Puriņa, Gunta Kusiņa, Inese Pavēne, Inese Vāciete, Ivita Lapiņa, Kristīne Berngarde, Kristīne Hibnere, Laura Leingarte, Liene Zizlāne, Lolita Untone, Vita Kalniņa, Žanete Dondukova, Aivars Alps, Artūrs Zemdega, Austris Pirktiņš, Dagnis Rāgs, Māris Gipters, Ulvis Berkmanis

Komēdiju „Ar spaini pa galvu” skatītājiem būs iespēja noskatīties arī šā gada 10. un 11. oktobrī, bet vēl šomēnes Dramaturgu teātra Kamerzālē tiks rādītas H. Paukša filozofiska drāma ar aizdomīgu pieskaņu „Vai Tev tas neliekas dīvaini, Rodžer?” A.Saldava režijā (18.oktobrī) un A.Zeibota pravietiska šausmu komēdija „Melnais pasts” - inscenētājs H.Paukšs, režisori A,Zeibots un G.Kusiņa (27.oktobrī). Bez tam oktobrī teātris dosies vairākos izbraukumos un ar H.Paukša komēdiju „Samainītie” priecēs skatītājus Malienā (7.oktobrī),  Gaujienā (8.oktobrī), Bērvircavā (21.oktobrī) un Liepupē (22.oktobrī), bet A.Ūdra sociāli politisko komēdiju ar laimīgām beigām „Sveķainie cīsiņi” varēs noskatīties Laucienas kultūras namā (14.oktobrī).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti