Rīta Panorāma

Telefonsaruna ar Vilni Veļķeri

Rīta Panorāma

Orķestris "Rīga" Valentīndienā aicina uz koncertu "Mīmu olimpiskā mīla"

Priecīga vēsts divās daļās – izrāde "OPTIMISTS"

«Optimista» priecīgā vēsts laikā, kad viss ir slikti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

„Pannas teātris” skatītājiem piedāvā jaunu "stand-up"  komēdijuOptimists”, kurā to, kā kulties pa dzīvi, izkuļoties un paliekot optimistam, rādīs autors Uģis Segliņš, režisors Juris Rijnieks un galvenās lomas atveidotājs aktieris Gints Grāvelis.

“Mūsu izrādē ir laika apstrīdēti jautājumi  un daudzas situācijas, kuras piedzīvojam ikdienā,”  par jauno  iestudējumu “Optimists” stāsta režisors Juris Rijnieks.

Izrādes pieteikums vēsta, ka laikā, kad viss ir slikti un nekas nav labi, kad prom laižas gan savējie, gan bēgļi, kad pat mūsu hrestomātiskie varoņi tiek nopulgoti par cietējiem – nevarīšiem, allaž tomēr uzrodas kāds antiņš, dauka vai trešais tēva dēls, kas ir nolēmis iet savu, neiemītu ceļu, meklēt jaunas pastāvēšanas nišas globalizācijas iznīcinošajā maltuvē. Īpaši tad, ja tev jau tuvojas 40. Darbs sarakstīts pirms četriem gadiem, tas ir stāsts par mūsu nenovērtētajām iespējām, par izvēlēm.

Dramaturgs Uģis Segliņš  darbu nodēvējis par priecīgu vēsti, kuru no skatuves paziņos aktieris Gints Grāvelis. Grāveļa karjerā tā ir pirmā monoizrāde, un viņš to dēvē par lielu izaicinājumu.

Pirmizrāde 12. februārī  Baložu kultūras namā.

Nākošās izrādes – 18. februārī Mārupes Kultūras namā, 20. februārī Siguldas pagasta Kultūras namā, 27. februārī Limbažu Kultūras namā, 7. martā Jēkabpils Tautas namā, 9. martā Skrundas Kultūras namā, 29. martā Ozolnieku Tautas namā, 5. aprīlī Lielvārdes Kultūras namā, 8. aprīlī Brocēnu Kultūras centrā,  15. aprīlī Liepāja Olimpiskajā centrā, 18. aprīlī Slampes Kultūras pilī, 19. aprīlī Salaspils kultūras namā „Rīgava”, 20. aprīlī Talsu Tautas namā, 30. aprīlī Alūksnes Kultūras centrā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti