Olga Dreģe: Jānis Reinis bija dzimis aktieris

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Mūžībā aizgājušais aktieris Jānis Reinis bija dzimis teātrim un savā īsajā mūžā izdarīja daudz vairāk nekā citi garākā mūžā. Šādus vārdus populārajam aktierim velta aktrise Olga Dreģe, ar kuru Reinis kopā filmējās seriālā "Sirdsmīļā Monika" un spēlēja Dailes teātrī. Reinis savā karjerā atveidojis lomas arī filmās "Baiga vasara" un "Rīgas sargi". 

Kā uzsvēra Dreģe, ir skumji apzināties, ka fiziski Jānis Reinis vairs nav starp mums, taču aktrises atmiņās Reinis saglabāsies kā lielisks aktieris.

"Kā viņa partnere, kā aktrise, kā sieviete savās atmiņās varu teikt tikai to atzinīgāko par Jāni. Es uzskatu, ka viņš bija dzimis aktieris," pastāstīja Dreģe. "Viņš bija organisks, tiešs, karsts, gudrs gan teātrī, kur viņš man spēlēja kā partneris Dailes teātrī, gan arī seriālā "Sirdsmīļā Monika", kur mēs vairākus gadus bijām kopā gan iepriekšējā reizē, gan aizpagājušajā vasarā".

"Pamatā Jānis bija ļoti labs cilvēks. Tas bija visam pamatā. Es domāju, ka viņš savā īsajā mūžā izdarīja daudz vairāk kā cits garākā mūžā," uzsvēra aktrise.

Jau vēstīts, ka aizsaulē Reinis devās 55 gadu vecumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti