Ogres teātris sāk akciju #iepazīstiogresteātri

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Reaģējot uz ārkārtējās situācijas izsludināšanu valstī, Ogres teātris tāpat kā citas Latvijas kultūras iestādes ir atcēlis tuvākajā laikā plānotās izrādes, medijus informē teātra pārstāvji. Tikmēr teātris uzsāk akciju #iepazīstiogresteātri, kurā virtuāli iepazīstinās skatītājus ar teātra māksliniekiem, radošo procesu un vēsturi.

Turpmāk katru dienu Ogres teātra "Facebook" un "Instagram" kontos tiks publicēts īss video par kādu no teātra aktieriem, iepazīstinot ar viņa biogrāfiju un aicinot ielūkoties Ogres teātra mājaslapas sadaļā “Mākslinieki”. Akcijas laikā publicētie video būs atpazīstami pēc mirkļbirkas #iepazīstiogresteātri.

Tāpat noris darbs pie virtuāla Ogres teātra izrāžu arhīva izveidošanas, kā arī teātra pastāvīgās kostīmu mākslinieces Ilzes Kupčas-Ziemeles autorskiču izstādes, kas drīzumā būs aplūkojama Ogres teātra mājaslapā.

Teātris atgādina, ka izrādes “Rītdiena ir tālu” 22. martā un 5. aprīlī ir atceltas. Biļešu īpašniekiem, kuri iegādājušies biļetes internetā “Biļešu paradīzes” tīklā nauda par pirkumu tiks atskaitīta bankas kontā. Kasēs iegādātās biļetes būs nododamas “Biļešu paradīzes” tīkla kasēs visā Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti