Ogres teātra repertuārā atgriežas virtuālā izrāde «Seši»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Ogres teātra repertuārā atgriežas virtuālais iestudējums “Seši” Jāņa Kaijaka režijā, kura pamatā ir igauņu rakstnieka Andrusa Kivirehka darbs “Seši monologi par naudu”, informēja teātra pārstāvji.

Monologu centrā ir seši dažādi cilvēki, katrs no viņiem runā par savām problēmām, savu pieredzi, un visi viņi runā par naudu. Izrādes pieteikumā skaidrots: “Viņu monologi nav savstarpēji saistīti, tomēr kopā tie veido tādu kā mūsu sabiedrības portretu. It kā būdami sadzīviski, tie sasniedz absurda robežu, ļaujot vienkāršas lietas ieraudzīt plašākā kontekstā. Vai pēc krīzes mēs būsim citādāki? Vai atkal metīsimies trakajā skrējienā, lai censtos atgūt nokavēto? Andrusa Kivirehka teksts pandēmijas kontekstā izskan negaidīti aktuāli.

Lomās: Margarita Lutere, Pēteris Zilberts, Linda Plaude, Guntars Arājs, Maija Vilima-Kravale, Kalvis Kravalis.

Radošā komanda: režisors Jānis Kaijaks, māksliniece Ilze Kupča-Ziemele, video mākslinieks Krišjānis Kupčs, radošā direktore Ieva Rodiņa. Tulkotāja Maima Grīnberga. Izrādē īpaša vieta ir grupas “Oghre” mūzikai.

Nopērkot biļeti, skatītājs saņems saiti uz izrādes ierakstu platformā “Youtube”. Izrāde būs skatāma neierobežotu reižu skaitu līdz 2021. gada 7. janvārim.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti