Nākamā gada janvārī ar ledus šovu «Crystal» Rīgā atgriezīsies «Cirque du Soleil»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Nākamā gada janvārī ar ledus šovu “Crystal” Arēnā Rīga viesosies leģendārā trupa “Cirque du Soleil”. Šis priekšnesums apvieno sevī daiļslidošanu, cirka mākslu, veiklu akrobātiku un trikus gaisā, informēja pasākuma rīkotāji.

Izrādi režisējuši Šana Karola (Shana Carroll) un Sebastiens Soldevila (Sebastien Soldevila), tās pavadījumā savienojas populārā mūzika un “Cirque du Soleil” raksturīgās skaņas. Izrādei nav vecuma ierobežojumu.

“Crystal” izrādes starptautiskajā komandā piedalās 43 izpildošie mākslinieki, kā arī vairāk nekā 40 pavadošie darbinieki no 21 valsts.

“Crystal” ir "Cirque du Soleil" 42. oriģinālizrāde kopš 1984. gada. No uzņēmuma dibināšanas brīža ir radīti brīnumaini priekšnesumi un sniegta iespēja tos baudīt aptuveni 180 miljoniem skatītāju vairāk nekā 450 pilsētās visos sešos kontinentos.Cirque du Soleil” šobrīd strādā vairāk nekā 4000 darbinieku un 1300 izpildošo mākslinieku no gandrīz 50 valstīm. 2018. gadā pasaulē vienlaicīgi tika demonstrētas pat 19 izrādes. Biļetes pieejamas “Biļešu servisa” kasēs un internetā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti