Mārtiņš Eihe Dailes teātrī iestudē izrādi «Mana māsa»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Režisors Mārtiņš Eihe Dailes teātra Kamerzālē iestudē jaunā latviešu dramaturga Jāņa Baloža lugu “Mana māsa”, kas skatuves versijā nodēvēta par “neiespējamu ceļojumu vienā daļā”. Pirmizrāde notiks 5.februārī, informēja Dailes teātris.

Ilze un Ieva ir māsas. Ilzei ir 26, un Ievai ir 31. Ilze ir talantīga un veiksmīga. Viņai ir laba izglītība un vēl labāks darbs. Ievai nav nekā no tā visa. Pēdējos 16 savas dzīves gadus viņa ir pavadījusi sociālās aprūpes centrā cilvēkiem ar garīgās attīstības traucējumiem – līdz brīdim, kad viņu pie sevis dzīvot paņem māsa.

„Mana māsa” ir stāsts par labiem nodomiem un to, kas notiek, kad labi nodomi sastopas ar vēl nepieredzētām grūtībām, vilšanos, lepnumu un paštaisnumu.

Šis ir totāli brīvprātīgs projekts, kurā divas Dailes teātra aktrises labprātīgi ļaujas eksperimentam, kopā ar izrādes režisoru un dramaturgu apkopojot stāstus no dažādu cilvēku dzīves pieredzes.

Ievas lomā būs Ilze Ķuzule-Skrastiņa, bet llzi atveidos Ieva Segliņa. Kopā ar režisoru Eihi izrādi veido arī tās mākslinieks Māris Ruskulis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti