Mārcis Lācis iestudē «Medījumu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

"Dirty Deal Teatro" 17. martā pirmizrādi piedzīvos savdabīgs  trilleris “Medījums” - režisora Mārča Lāča leļļu teātra izrāde pieaugušajiem.

Režisors Mārcis Lācis ar izrādi “Medījums” attīsta radošās apvienības „Umka.lv” iesāktos eksperimentus leļļu teātra jomā Latvijā. Te dažādas leļļu tehnikas un dramatiskā teātra aktieri pastāvēs kā līdzvērtīgi spēles partneri, lai atklātu Mednieka stāstu.

Noslēpumainajā meža pasaulē realitāte saaugusi ar absurdiem un neticamiem notikumiem. Vientuļā meža būdā dzīvo vecs Mednieks kopā ar nomedīto zvēru – Zaķa, Brieža, Āža un Lāča – trofejām, kas nevar vien sagaidīt atriebības stundu. Šī ir izrāde par garīgām traumām, kas radušās no mīlestības, kaisles un stiprām ilgām pēc citādas dzīves.

Mārcis Lācis absolvējis Latvijas Kultūras akadēmiju (LKA) 2004.gadā un kopā ar domubiedriem darbojies radošajā apvienībā „Umka.lv”. Lācis iepriekš ir iestudējis izrādes “Quo vadis?” (Dirty Deal Teatro), “Novakars: Kopsavilkums” (Latvijas Nacionālajā teātrī), “Skalbi un Valdi” (kopā ar Regnāru Vaivaru Latvijas Nacionālajā teātrī), “Runcis zābakos” (Liepājas teātrī) u.c.

Izrādes “Medījums” lomas atveido Jānis Skanis, Mārtiņš Brūveris, Armands Berģis, Antons Zamišļajevs un pats režisors Mārcis Lācis. Dramaturģijas konsultante ir Justīne Kļava, dziesmu tekstu autors – Andris Kalnozols, scenogrāfi – Aivars Žukovskis un Jānis Bijubens, kostīmu mākslinieces – Inga Bermaka un Agnese Stabiņa, leļļu māksliniece – Marta Batbajarina, mūzikas autors – Toms Auniņš.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti