Liepājas teātris ar izrādi «Nākamgad tai pašā laikā» viesosies Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Liepājas teātris viesosies Rīgā, lai Dailes teātra mazajā zālē parādītu melodrāmu “Nākamgad tai pašā laikā”, kuru iestudējis režisors Sergejs Ščipicins. Viesizrādes notiks 15. un 16. februārī, abās dienās izrāde tiks spēlēta divas reizes, medijus informē Liepājas teātra pārstāvji.

Ar šo izrādi Liepājas teātris Rīgā viesojās jau pagājušajā vasarā. Tas ir stāsts par vīrieti un sievieti – Džordžu un Dorisu, kuri, ieraugot viens otru, nespēj pretoties iekārei, par spīti tam, ka abi ir precējušies ar citiem cilvēkiem. Šī viena vakara sakars pāraug tikšanās reizēs 24 gadu garumā, kad abi, kā norunāts, tiekas reizi gadā – vienā un tajā pašā datumā, vienā un tajā pašā vietā – kādas nomaļas lauku viesnīcas numuriņā.

Lai gan izrādē tiek risināti jautājumi, kuriem nav laika noilguma, reālā lugas darbība norit pagājušā gadsimta 50. – 70. gados. Lai iezīmētu šo laikmetu, režisors, veidojot izrādi, pastiprināti pētīja mūzikas vēsturi. Izrādē skan šo gadu populārākās dziesmas aktieru dzīvā izpildījumā.

Iestudējumā piedalās aktieri Sandis Pēcis, Agnese Jēkabsone, Kaspars Kārkliņš, kā arī Laura Jeruma vai Everita Pjata-Gertnere.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti