Liepājas teātrī varēs izgatavot ļaunās pamātes noburtos ābolus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Aplūkot teātra aizkulises šodien var Liepājas teātrī. Atvērtā teātra dienā skatītājiem bez maksas ik stundu būs pieejamas ekskursijās pa teātra ēku latviešu, angļu un krievu valodās. Interesenti redzēs un varēs nofotografēties ar esošo un norakstīto teātra izrāžu rekvizītiem, kamēr mazākie teātra skatītāji apgūs rokdarbus radošajās darbnīcās.

Teātra literārā padomniece Zanda Borga stāsta, ka šādu dienu teātris rīko jau trešo gadu pēc kārtas, jo cilvēkiem ir ļoti liela interese arī vasarā apmeklēt teātri.

„Tā ideja sākotnēji radās tāpēc, ka vasarā tūristi arvien biežāk viņi vienkārši ienāk teātrī un saka, vai mēs varam aplūkot teātri un paskatīties, kā pie mums te viss notiek. Tad mēs sākām šo dienu organizēt. Mēs īpaši gaidām bērnus kopā ar vecākiem vai vecākus kopā ar bērniem, jo no pulksten vienpadsmitiem līdz trijiem viņiem tiek organizēta radošā darbnīca. Tā kā mums nākošsezon būs iestudējums „Sniegbaltīte un septiņi rūķīši”, tad bērni varēs izgatavot paši savas sniegbaltītes un rūķīšus, un pamātes saindētos ābolus. Mazākie bērni varēs krāsot. Dažādas atrakcijas, ko organizēs „Krāsu karuselis”. Tad mums paredzēts arī fotostūrītis, kur visi skatītāji varēs nofotografēties dažādu izrāžu kostīmos. Katrā ziņā – teātris būs atvērts un mēs gaidīsim ikvienu.”

Plkst.18 skatītāji tiek aicināti noskatīties Sergeja Zemļanska veidoto kustību izrādi bez vārdiem "Indulis un Ārija", kas saņēmusi trīs "Spēlmaņu nakts" nominācijas, tai skaitā nomināciju "Gada lielās formas izrāde".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti