Rīta Panorāma

#dziedundejo2021 izstāde "Radi rotājot"

Rīta Panorāma

Panda atzīmē piekto dzimšanas dienu

Intervija ar Leļļu teātra aktrisi Daci Vītolu un Leļļu teātra direktoru Vilni Beķeri

Leļļu teātra direktors Beķeris: Teātrī vakcinēti ap 90% darbinieku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Latvijas Leļļu teātrī pret Covid-19 vakcinēti ir aptuveni 90% darbinieku, tai skaitā viss radošais personāls, LTV raidījumā “Rīta Panorāma” pastāstīja teātra direktors Vilnis Beķeris.

Kā norādīja Beķeris, visi darbinieki, kuriem ir kontakts ir skatītāju, ir vakcinēti pret Covid-19. Pēc teātra direktora vārdiem, vakcinācijas aptvere kolektīvā panākta “reizēm ar pierunāšanu, bet visā visumā brīvprātīgi”.

Beķeris arī skaidroja, ka, ņemot vērā Leļļu teātra auditoriju, teātris izrādes var rīkot tikai jaukta tipa publikai, kurā ir gan vakcinēti, gan Covid-19 pārslimojuši, gan pirms pasākuma Covid-19 testu veikuši apmeklētāji, jo šādus pasākumus drīkst apmeklēt arī skatītāji, kas jaunāki par 12 gadiem.

Beķeris atgādināja, ka, apmeklējot šāda tipa pasākumus, bērniem, kuri jaunāki par 12 gadiem, pirms pasākuma tests nav jāveic un digitālais sertifikāts nav jāuzrāda. Savukārt skatītājiem no 12 gadu vecuma jāuzrāda digitālais sertifikāts, kas apliecina pirms pasākuma veikta Covid-19 testa negatīvu rezultātu vai arī vakcinācijas vai pēdējo 6 mēnešu laikā Covid-19 infekcijas pārslimošanas faktu. Tāpat šādos pasākumos skatītājiem jāvalkā maskas (no 7 gadu vecuma) un jābūt nodrošinātai distancei starp sēdvietām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti