Latvijas Leļļu teātris sāk 75. jubilejas sezonu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Otrdien, 7. augustā, no vasaras atvaļinājuma atgriežas Latvijas Leļļu teātra kolektīvs, lai atsāktu darbu jaunajā, 75. jubilejas sezonā. 2018./2019. gada sezonu, kas skatītājiem sola priecīgas atkaltikšanās un jaunus pārsteigumus, Leļļu teātra darbinieki jau tradicionāli atzīmēs ar svinīgu kopā sanākšanu, direktora uzrunu un kolektīva kopbildi, informēja teātra pārstāvji. 

Sezonas pirmajā mēnesī – augustā – Leļļu teātra repertuārā iekļautas skatītāju iemīļotas un kritiķu pamanītas izrādes. Latviešu trupa sezonu sāks ar "Spēlmaņu nakts 2017/2018" balvai nominēto iestudējumu “Naksitrallīši” (11. augustā plkst.11.00) un ar jau par Leļļu teātra ikonu kļuvušo “Un atkal Pifs…” (11. augustā plkst. 15.00). Krievu aktieru trupā sezona 11. augustā pl.11.00 sāksies ar pagājušās sezonas jaunumu – izrādi “Krokodils Gena un Pekausis” (aktieris Aleksandrs Jonovs par Piķamices lomu nominēts "Spēlmaņu nakts 2017/2018" balvai), kā arī būs iespēja redzēt izrādi mazuļiem “Kurš teica ņau?” (11. augustā plkst. 15.00).

Biļetes gan uz augusta, gan septembra izrādēm nopērkamas "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās, internetā, kā arī Latvijas Leļļu teātra kasē, kas darbu atsākusi ierastajā laikā: darbdienās no plkst. 10.00 līdz 18.00, bet brīvdienās – no plkst. 10.00 līdz 17.00. Izrāžu dienās biļetes iespējams iegādāties līdz vakara izrādes sākumam.

Ar Leļļu teātra repertuāru iespējams iepazīties teātra mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti