«Laimes lācis 2018» Siguldā pulcē divus desmitus jauniešu teātra kolektīvu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Šodien un rīt Siguldas mākslu skolā „Baltais flīģelis” ceturto reizi norisināsies bērnu un jauniešu teātra festivāls „Laimes lācis 2018”. Uz to pulcēsies 21 teātra kolektīvs no visas Latvijas.

Varēs noskatīties dramatiskos iestudējumus, literāros uzdevumus, marionešu teātri un vēl citu žanru veikumus, stāsta festivāla organizatore Ārija Liepiņa-Stūrniece. Festivālā piedalīsies kolektīvi no Smiltenes, Madonas, Auces, Amatas, Pāvilostas, Medumiem, Daugavpils, Rēzeknes, Rīgas, Limbažiem un Ludzas. Divu dienu laikā būs iespēja vērot leļļu, marionešu, dramatiskā teātra iestudējumus un literāros uzvedumus.

Ārija Liepiņa-Stūrniece
00:00 / 00:23
Lejuplādēt


23.martā plkst.10.00 Mākslu skolas Teātra nodaļas un studijas audzēkņi festivālu atklās ar Astridas Lindgrēnes „Pepiju Garzeķi”, savukārt plkst.19.00 uz skatuves ar viesizrādi Valdis „Staburaga bērni” viesosies Valmieras Drāmas teātra aktieri. Tā būs dāvana gan festivāla dalībniekiem, gan Siguldas novada teātra cienītājiem.

''Mūs vieno spēles prieks, kopā būšanas prieks, savējo satikšanās prieks, kas uz mūsu festivālu velk kā magnēts. Mēs spēlējam ar prieku un skatāmies ar prieku,'' saka Liepiņa-Stūrniece.

Ieeja uz visām izrādēm bez maksas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti