Komiķis Rūdolfs Kugrēns uzstāsies izrādē par latviešiem «NēNuJā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Valsts svētku nedēļā Latvijas Kultūras akadēmija Zirgu pastā pirmizrādi piedzīvos komiķa Rūdolfa Kugrēna jaunā stāvizrāde par latviešiem “NēNuJā”, informēja izrādes producente Lelde Prūse.

Komiķa Rūdolfa Kugrēna stāvkomēdijas soloizrāde “NēNuJā” pievēršas Latvijai un latviešiem, ar smaidu aicinot palūkoties gan uz mūsu personīgajām, gan valstiskajām veiksmēm un neveiksmēm, raksturīgākajām īpašībām, tikumiem un netikumiem.

“”Nē, nu jā” ir viens no populārākajiem teicieniem, ko lietojam ikdienā, lai darītu zināmu savu viedokli par jebko. Tas nav ne melns, ne balts, ne pa labi, ne pa kreisi. Tieši tā, manuprāt, ir viena no latvieša pamanāmākajām īpašībām - palikt pelēkajā vidusceļā. Savā izrādē uz šo neizlēmību gribas paskatīties ar ironiju un varbūt pat mazliet sapurināt to vidējo latvieti. Vismaz liekot pasmieties,” par izrādes nosaukumu skaidro izrādes autors un izpildītājs Kugrēns.

Rūdolfs Kugrēns ir Latvijas jaunās paaudzes stāvkomēdijas jeb „stand-up” pārstāvis.

Rūdolfs šogad jau otro gadu aktualizēja stāvkomēdiju kā komēdijas žanru, kas spēj būt analītiski kritisks par sabiedriskām un politiskām norisēm, piedaloties sarunu festivāla LAMPA organizētajā "Politiķu cepienā”.

Izrādes notiks 19., 20., 26. novembrī un 10. decembrī, Latvijas Kultūras akadēmija Zirgu pasta telpās. Biļetes ir iespējams iegādāties “Biļešu paradīze” kasēs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti