Komēdijā «Boyband» sevi piesaka puišu grupa «Freedom»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Pieci Latvijas mūziķi - Normunds Rutulis, Valters Frīdenbergs, Nikolajs Puzikovs, Rihards Bērziņš un Emīls Kivlenieks turpmāk skatītājiem būs zināmi arī kā kā puišu supergrupa “Freedom” komēdijā "Boyband".

Pirmo reizi publikas priekšā šādā sastāvā ar saviem jaunajiem skatuves vārdiem – Džejs, Adams, Mets, Šons un Denijs puiši kāps 23. novembrī, kad Latvijas Jaunatnes teātrī uz koncertzāles “Rīga” skatuves pirmizrādi piedzīvos muzikālā komēdija “Boyband”.

“Boyband” ir stāsts par pasaulē slavenāko puišu grupu “Freedom”, tās tapšanas aizkulisēm, ceļu līdz slavai un atpazīstamībai, ko pavada lieliski hiti puišu grupas “Freedom” izpildījumā. “Boyband” ir viens no britu dramaturga Pītera Kveltera darbiem, kas līdz šim iestudēts vairāk nekā 15 pasaules valstīs, tostarp Japānā, kur pirmizrāde notika pirms dažām nedēļām. Šī dramaturga darbi ir zināmi arī Latvijas skatītājiem – Latvijas Nacionālajā teātrī jau vairākas sezonas ar panākumiem tika izrādīta P. Kveltera komēdija “Žilbinoši, žibinoši!”.

Ivara Lūša režisētajā izrādē “Boyband” uz skatuves redzēsim arī Āri Rozentālu, Raimondu Vazdiku, Jūliju Ļahu, Jāni Kirmušku un Latvijas Jaunatnes teātra Jauniešu studijas audzēkņus.

"Muzikālā komēdija “Boyband” ļaus skatītājiem ielūkoties viņiem nepieejamajās šovbiznesa aizkulisēs – iepazīt to burvību un paskatīties uz saviem skatuves elkiem no pavisam cita skatu punkta," saka režisors Ivars Lūsis.

Muzikālās komēdijas “Boyband” pirmizrāde notiks 23. novembrī, bet nākamās izrādes – 10. decembrī, 2. un 28. janvārī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti