Kas ir īsta mīlestība divdesmitgadnieku vidū? «Dirty Deal Teatro» top izrāde «Es atceros šo krūšturi»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

13. un 14. oktobrī "Dirty Deal Teatro" pirmizrādi piedzīvos jauno režisoru Jurģa Lūša un Annas Klišānes kopdarbs  “Es atceros šo krūšturi”. Tas ir stāsts par jaunu pāri, kas mēģina izsecināt savu nākotni, iedvesmojoties no savām domām, mājdzīvniekiem un mūsdienu mīlas stāstiem, informēja teātra pārstāvji.

Izrādes pieteikumā vēstīts: "Viens no viņiem domā – es ar savu draudzeni dzīvoju kopā pusotru gadu un nezinu, vai gribu turpināt. Es arī nezinu, kāpēc tas tā ir. Ja zinātu, es droši vien spētu ar viņu par to runāt. Bet parasti jau tas ir par to, kurš bumbiņu met, nevis ķer. Es laikam nemāku pamest tā, lai viņa noķertu. Savukārt otrs – es, teiksim, nevarētu upurēt attiecības ar savu tuvāko draugu, bet iedomājos, ka pavisam viegli varētu upurēt šīs attiecības. Ja man liktu izvēlēties, piemēram, izbeigt nabadzību pusē Eiropas, bet atdot šīs attiecības, es taču to darītu uzreiz. Nedomājot. Ne?”

Izrādes dramaturģe ir Diāna Kondraša, savukārt uz skatuves kāps jaunie aktieri Klāvs Kristaps Košins un Endīne Bērziņa.

Iestudējums “Es atceros šo krūšturi” tapis projekta “Jauno maiņa” ietvaros. "Jauno maiņa" ir "Dirty Deal Teatro", Ģertrūdes ielas teātra, Rēzeknes teātra "Joriks" un Valmieras Drāmas teātra kopprojekts ar mērķi sekmēt teātra attīstību un atbalstīt jaunas skatuves mākslinieku paaudzes ienākšanu Latvijas teātrī. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti