Jaunais režisors Klāvs Kristaps Košins izrādē «Konklāvs» stāsta par atkarībām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

No 9. septembra “Dirty Deal Teatro” repertuāru papildinās jaunā režisora Klāva Kristapa Košina izrāde, kas tapusi kā diplomdarbs, absolvējot Latvijas Kultūras akadēmijas “Dramatiskā teātra režijas mākslas” kursu. Izrāde ir krimināldetektīvs, kas balstīts režisora personiskajā, dokumentālajā pieredzē un stāsta par atkarībām šī vārda plašākajā nozīmē, informēja teātra pārstāvji.

Izrādes autori tās aprakstā izmantojuši reālu policijas ziņojumu: “Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirknī 2020. gada 14. janvārī tika uzsākts kriminālprocess ar lietas Nr.5248542527 par to, ka 2020. gada 14. janvārī tika iegūtas ziņas par narkotisko vielu nelikumīgu realizāciju Rīgas reģiona teritorijā. Liecinieks savās liecībās norāda, ka pazīst vīrieti ar segvārdu “Konklāvs”, kurš nodarbojas ar narkotisko vielu – marihuānas realizāciju.”

"Konklāva" dramaturģijas autori ir Klāvs Kristaps Košins un Diāna Kondraša, scenogrāfiju, kostīmus un video veidojusi apvienība "Grāfienes" (Marianna Lapiņa, Justīne Jasjukeviča, Dace Ignatova), muzikālās partitūras autors ir Viktors Roze, gaismu mākslinieki – Niks Cipruss, Andris Landaus, kustību konsultante – Laura Gorodko. Uz skatuves – Endīne Bērziņa, Klāvs Kristaps Košins un Jurģis Lūsis.

Izrāde tapusi ar Latvijas Kultūras akadēmijas, Eduarda Smiļģa Teātra muzeja un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Izrādi būs iespējams apmeklēt 9. un 10. septembrī, uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu, kas iegūts pēc vakcinācijas vai pārslimojot vīrusu, un personu apliecinošu dokumentu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti