Janvārī Rīgā viesosies «Cirque du Soleil» ar izrādi uz ledus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Slavenā cirka kompānija “Cirque du Soleil” 15.-19. janvārī viesosies Rīgā ar izrādi ”Crystal”, kura notiek uz ledus, apvienojot slidošanas un akrobātikas prasmes un izaicinot gravitācijas likumus, paziņojumā medijiem informē organizatori.

““Cirque du Soleil” ir mūsdienīgs cirks no Kanādas un tiek uzskatīts par lielāko teatrālo priekšnesumu ražotāju pasaulē,” teikts paziņojumā. Tā uzvedumi tiek veidoti, izmantojot dažādus cirka mākslas žanrus un idejas, kas aizgūtas no visas pasaules.

2020. gada 15.-19. janvārī “Cirque du Soleil” viesosies "Arēnā Rīga" ar izrādi “Crystal”.

“Tas ir dziļdomīgs un interesants stāsts par kādu meiteni, kura meklē dzīves jēgu un sāk raudzīties uz lietām no cita skatu punkta,” teikts paziņojumā.

Šis šovs notiek uz ledus. Vingrotāji un cirka triku izpildītāji tāpēc apguvuši slidošanas prasmes, savukārt piesaistītajiem pasaules klases slidotājiem šī priekšnesuma radīšanā bija jāapgūst cirka iemaņas.

“Cirque du Soleil” ir viens no pasaulē atpazīstamākajiem, lielākajiem un iespaidīgākajiem cirkiem. Tas šobrīd nodarbina vairāk nekā 4000 darbinieku un 1300 izpildošo mākslinieku no gandrīz 50 valstīm. 2018. gadā pasaulē vienlaicīgi tika demonstrētas pat 19 izrādes.

Aptuveni 40 % no 1300 "Cirque du Soleil" izpildošajiem māksliniekiem ir bijušie profesionālie sportisti, galvenokārt vingrotāji, pasaules un olimpiskie čempioni.

"“Cirque du Soleil" ir cirks bez dzīvniekiem, un tas garantē elpu aizraujošu piedzīvojumu un adrenalīna devu ikvienam skatītājam,” sola organizatori.

Par “Cirque du Soleil” vairāk iespējams uzzināt cirka mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti