Izturējusi smagu konkursu, Latvijas mākslinieku grupa dodas uz Ķīnu uzstāties

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ar īpašu priekšnesumu uz Ķīnu dodas mākslinieku grupa no Latvijas. Aktieru, baleta mākslinieku un dziedātāju kolektīvs ar sešu minūšu programmu piedalīsies 4.starptautiskās kultūras izstādes „Zīda ceļš” (Dunhuanga) noslēguma ceremonijā. Tā paredzēta 2.septembrī.

Dana Bjorka par festivālu Ķīnā
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris pulcinājis mākslinieku grupu vizuāli muzikālam priekšnesumam, kas izturējis īpašu atlases konkursu, aiz sevis atstājot vairāku pasaulē zināmu valstu pārstāvjus. Teātra vadītāja Dana Bjorka stāsta, ka gaidāmais pasākums ir satraucošs un atbildīgs.

"Mēs izturējām ļoti smagu konkursu, jo pieteikumu bija ļoti daudz un šis festivāls ir augstākā līmeņa festivāls Ķīnā. Festivāls ilgst trīs mēnešus. Šobrīd tas norisinās," stāsta Bjorka. "Mēs esam uzaicināti noslēgt festivālu ar mūsu sešu minūšu koncertu, kas veltīts tam, lai mēs varētu iepazīstināt skatītājus ar Latviju – Latvijas dabu, arhitektūru, dziesmām, kas dzimušas Latvijā, bet guvušas popularitāti pasaulē."

Tāpat Dana Bjorka izsaka cerību, ka gandarījums būs gan mūsu mākslinieku grupai, kurā ir Marija Naumova un Nacionālā baleta dejotāji, gan Ķīnas festivāla apmeklētājiem.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti