Interneta tiešraidē būs skatāma Goda teātra izrāde «Bļitka»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Trešdien, 25. martā, no kultūras nama "Wiktorija" Liepājā gaidāma Goda teātra izrādes “Bļitka” tiešraides translācija, kas skatītājiem būs pieejama, iepriekš iegādājoties biļetes, teātris informē savā “Facebook” kontā.

2016. gadā neatkarīgajā Goda teātrī pirmo reizi strādāja režisors Dž. Dž. Džilindžers, ar aktieriem Kasparu Godu un Egonu Dombrovski iestudējot Rasas Bugavičutes-Pēces radīto lugu “Bļitka”.

Izrāde nominēta “Spēlmaņu nakts” balvai trīs kategorijās – par aktierdarbu, režiju un dramaturģiju.

Izrādes pieteikumā teikts: “Šis stāsts ir par divu vīriešu sarunu, kura nevarēja nenotikt, lai arī sākās šķietami nespeciāli. Jānis un Zigmārs satiekas uz aizsalušā Liepājas kanāla – viens uz ledus dzīvo jau nedēļu, iekārtojis sev kārtīgu bļitkotāja telti, otrs – dodas pašam nezināmā virzienā pēc samērā vētrainas nakts “Fonteinā”. Viens ir pārguris no ģimenes dzīves pienākumiem un atbildības uzņemšanās pārējo priekšā, otrs cenšas aizmukt no lēmumu pieņemšanas, ka nu taču beidzot tā kā būtu jāsāk dzīvot pieauguša vīrieša dzīve – ar bildinājumu un bērniem. Rezultātā – pārliecinot viens otru par to, kā tad labāk būtu rīkoties, viņi atbild tieši uz sev būtiskajiem jautājumiem par to, kā būt.”

Izrādes radošā komanda:

  • Režisors Dž. Dž. Džilindžers
  • Dramaturģe: Rasa Bugavičute-Pēce
  • Lomās: Kaspars Gods un Egons Dombrovskis
  • Mākslinieks: Varis Siliņš

Katram pircējam, kurš iegādāsies biļeti vietnē bezrindas.lv, tiks nosūtīta pieeja tiešraidei. Tādējādi izrādi par vienas biļetes cenu varēs vērot visi tie, kuri atrodas vienkopus – vienā dzīvojamā vietā. Pasākuma rīkotāji uzsver, ka notikuma vietā, kultūras namā “Wiktorija” atradīsies tikai izrādes dalībnieki, filmētāji un tehniskais personāls, ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti