Rīta Panorāma

Suņu skološanas ābece: gulēšana

Rīta Panorāma

Intervija ar Gunti Pujātu

Improvizācijas teātra izrāde "Gandrīz draugi"

Improvizācijas teātra izrāde «Gandrīz draugi» dodas Latvijas tūrē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Pieci improvizatori ar vismaz astoņu gadu pieredzi apvienojušies, lai radītu jaunas un vēl neredzētas izrādes – kā izaicinājumu gan sev, gan skatītājiem. Izrāde “Gandrīz draugi” viesosies Rīgā, Liepājā, Saldū, Jēkabpilī, Valmierā un citās Latvijas pilsētās.

Patiesu un ikdienišķu situāciju izspēle kopā ar reizēm pārsteidzošu fantāzijas lidojumu – tā viņi paši raksturo savas izrādes, kurās ir gana daudz neprognozējamības, jo tā tomēr ir improvizācija.

“Kas ir gandrīz draugi? Tie ir cilvēki, kuri ir tuvāki nekā paziņas, bet tālāki nekā draugi. Mēs sevi saucam par pieciem gandrīz draugiem,” tā sevi piesaka improvizācijas teātra apvienība “Gandrīz draugi”.

Šajā sezonā ikvienam apmeklētājam pēc izvēles būs iespēja piedalīties izrādes tapšanā un iejusties tās veidošanā.

Improvizatori uzsver – labā ziņa ir tāda, ka improvizācijas teātrī kļūdīties nav iespējams, tomēr mierīga vērošana tiks nodrošināta arī tiem, kuri labprātāk paliek tikai skatītāju lomā.

Izrāde risināsies divās daļās: pirmajā daļā būs garā stāsta izspēle, savukārt, otrajā tiks radīti īsāki stāsti ar apmeklētāju iesaisti.

“Gandrīz draugu” sastāvā uz skatuves: “Gandrīz slavenais Valdis Sils, gandrīz pieklājīgā Elīna Geida, gandrīz 1,7 m garā Dita Nitiša, gandrīz seksīgais Dzintars Rožkalns un gandrīz plānotais Marģers Majors, kopā - pieci gandrīz draugi neatkārtojamā skatuves saspēlē.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti