«Dirty Deal Teatro» top psihodrāma «Echinocactus grusonii» un dejas izrāde «Asorti»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

“Dirty Deal Teatro” gaidāma režisora Mārča Lāča romantiskās psihodrāmas “Echinocactus grusonii” un horeogrāfes Sandras Lapiņas dejas izrādes “Asorti” pirmizrāde.

“Echinocactus grusonii” pirmizrāde gaidāma 4.martā plkst. 19. Izrādes radošo komanda ir  Anete Konste un Edmunds Frīdvalds, kuri kopā ar režisoru Mārci Lāci veido dramaturģisko materiālu, scenogrāfijas autors ir Jānis Bijubens, un muzikālo noformējumu veido komponists Toms Auniņš. Vēl pie izrādes strādā gaismu mākslinieks Lauris Johansons un horeogrāfe Katrīna Albuže. Izrādē spēlē Jānis Kronis, Kārlis Tols, Reinis Boters un Ance Strazda.

“Echinocactus grusonii” ir stāsts par cilvēkiem, kuri ir apmaldījušies savos meklējumu ceļos un cenšas tikt galā ar rēgiem, kas slēpjas viņu gultas matracī, kad robeža starp realitāti un šķietamību zūd. Vai viņiem izdosies?

Savukārt horeogrāfes Sandras Lapiņas dejas izrāde “Asorti”, kas top sadarbībā ar Laikmetīgās dejas kompāniju “Ārā”, pirmizrādi piedzīvos 29. februārī. “Asorti” vēsta par cilvēku savstarpējām attiecībām.

“Izrāde nebūs nedz smaga, nedz viegla; nedz skumja, nedz priecīga – tā būs spēle ar asociācijām, kas katram skatītājam ļaus gūt unikālu, tikai no savas personīgās pieredzes atkarīgu mākslas piedzīvojumu (vai pārdzīvojumu),” atklāj horeogrāfe.

Izrādē piedalās laikmetīgās dejas mākslinieki - Agate Bankava, Eva Kronberga, Ivars Broničs, Jānis Putniņš, un Taīsija Frolova.

Nākamā “Echinocactus grusonii” izrāde paredzēta 5. martā, 6., 7. un 8. aprīlī. Savukārt izrāde “Asorti” paredzēta arī 11. martā plkst. 19.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti