«Dirty Deal Teatro» top izrāde-koncerts «Karaoke Box» krievu valodā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

26.oktobrī teātrī "Dirty Deal Teatro" pirmizrādi piedzīvos mūsdienu Krievijas kulta autora Ivana Viripajeva lugas "Karaoke Box" iestudējums krievu valodā. Izrādi iestudē jaunais un sevi jau spilgti pieteikušais režisors Georgijs Surkovs.

"Karaoke Box" ir reāli eksistējošs bārs Honkongā, kas kalpojis par iedvesmas avotu šim darbam. Šajā bārā ķīniešu ģimenes sanāk kopā, dzer tēju un dzied karaoke. Līdzīgā vietā satiekas arī izrādes galvenie varoņi - sieviete un vīrietis. Viņu stāstu skatītāji varēs iepazīt caur mūziku, kurā savīsies gan reps, gan baznīcas koru dziedājumiem radniecīgi motīvi, un stāsts ir par mīlestību.

Teksta autors Ivans Viripajevs ir viens no spilgtākajiem mūsdienu Krievijas dramaturgiem, teātra un kino režisoriem. Saņēmis vairākus prestižus apbalvojumus - Krievijas kinoakadēmijas balvu "Nika", Krievijas teātra festivālu "Zelta maska" un "Jaunā drāma" balvas, divas kinofestivāla "Kinotaurs" balvas, Venēcijas kinofestivāla jaunatnes žūrijas balvu un citas.

Izrādes "Karaoke Box" režisors ir jaunais un talantīgais Georgijs Surkovs, kurš "Dirty Deal Teatro" jau iestudējis izrādes "Marina Cvetajeva" un "Savā vietā". Viņš ir arī Valsts Daugavpils teātra režisors un starptautiskā festivāla-darbnīcas "Telpa Daugavpils" mākslinieciskais vadītājs.

Kostīmus un scenogrāfiju izrādei "Karaoke Box" veidojusi Dace Sloka, muzikālās koncepcijas autors ir Toms Auniņš. Galvenās lomas atveido jaunie aktieri Jana Ļisova un Maksims Busels.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti