«Dirty Deal Teatro» top izrāde jauniešiem «Veiksmes akadēmija»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

22. septembrī plkst. 18.30 pirmizrādi piedzīvos režisores Paulas Pļavnieces un dramaturga Matīsa Gricmaņa izrāde jauniešiem “Veiksmes akadēmija”, kurai dots apakšvirsraksts “Ceļš uz laimi vienā daļā”.

Izrādes komanda ir radījusi mācību metodi! Tā ļauj jebkuram cilvēkam stundas laikā mainīt savu dzīvi. “Veiksmes akadēmija” ir vienīgā mācību iestāde, kuru var pabeigt tik īsā laikā un kura sola, ka 99% tās absolventu dzīve mainīsies.

Apmācība ir vienkārša, to vada divi jauni aktieri, kuri agrāk savā profesijā jutās vīlušies. Viņi nespēja sasniegt tos panākumus, par kuriem sapņoja. Viņu privātās dzīves sāka pārvērsties par fiasko, un viņi sāka zaudēt ticību tam, ka dzīvē vispār ir veiksme. Līdz viņi atrada viens otru un, sapratuši, ka nav vieni savos meklējumos pēc veiksmes un laimes, ieguva motivāciju izjautāt tos, kuri zina, kā būt veiksmīgam dzīvē. Viņi apkopoja gandrīz visas zināšanas, metodes un mācības par veiksmīgu un laimīgu dzīvi, un, izvilkuši no tām esenci, izveidoja “Veiksmes formulu”, kas ir “Veiksmes akadēmijas” apmācības pamatā.

Izrādē piedalās aktieri Artūrs Putniņš un Ance Muižniece.

Pirmizrāde notiks Rīgas vakara ģimnāzijā. Skatītāji aicināti pulcēties "Dirty Deal Teatro" plkst. 18.30, lai kopīgi dotos uz norises vietu.

“Veiksmes akadēmija” aizsāk jaunu „Dirty Deal Teatro” veidotu izrāžu ciklu ar nosaukumu “Jaunie pieaugušie”. Cikla mērķis ir piedāvāt daudzveidīgu izrāžu klāstu jauniešiem vecuma grupā no 15 līdz 24 gadiem. Ar šī cikla izrādēm iecerēts doties arī uz Latvijas reģioniem, piedāvājot turienes jauniešiem jaunu, laikmetīgu teātra pieredzi. Izrādi iespējams spēlēt atsevišķām klašu grupām to vēlamā laikā un vietā. Izrādes veidotāji lūdz interesentus zvanīt uz 26747707.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti