«Dirty Deal Teatro» rīko performatīvu diskotēku «Kā es te attapos?»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

22. un 23. aprīlī teātrī "Dirty Deal Teatro" norisināsies diskotēka "Kā es te attapos?", kurā četru mākslinieku gādībā skatītāji piedzīvos atkalsatikšanos, informēja teātra pārstāvji.

Performatīvās diskotēkas "Kā es te attapos?" iecere radās, radošajai komandai domājot par laiku, kurā dzīvojam – laiku, kurā valda ne tikai neziņa par tālu nākotni, bet arī tuvu tagadni. "Mūsu ikdienā valdošo bezspēcību mākslinieki uz brīdi kliedēs nevis vienatnē, bet kopīgā pasākumā, kurā vēlas saprast – kā turpināt dzīvot?" teikts notikuma aprakstā.

Diskotēkā būs iespējams satikties gan ar komponista Platona Buravicka oriģinālmūziku, gan DJ Nieris audio eksperimentiem. Skaņas ceļojumu papildinās Elīzas Dombrovskas un Mārtiņa Gūtmaņa veidotas performances un pārdomas par to, kā mēs šeit attapāmies.

""Kā es te attapos?" padarīs teātri par telpu, kur tiek apgriezta realitāte, vietu, kurā iziet no savām ikdienas lomām un pieņemt spēles noteikumus. Katrs skatītājs kļūs pats sev par horeogrāfu, dejos un aizmirsīsies, paralēli sekojot mākslinieku priekšnesumiem un domājot par savu ikdienas dzīvi uz pasaules fona," norādīja teātrī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti