«Dirty Deal Teatro» jauno sezonu sāks 15.jūlijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

"Dirty Deal Teatro" jauno sezonu sāks 15. jūlijā, aicinot skatītājus pēc ilgāka pārtraukuma atkal tikties teātra telpās, kā arī brīvdabas izrādēs, informē teātra pārstāve Māra Uzuliņa.

Jūlija repertuārā izrādes – “Nacionālais attīstības plāns”, “Mārupīte”, “Zvērīgā mīla” un “Pelmeņi un cigaretes”.

30. jūlijā Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzeja pagalmā pēdējo reizi varēs noskatīties izrādi “Nacionālais attīstības plāns”. 17., 18. un 19. jūlijā kārtīgā pastaigā pa Rīgu aicina izrāde “Mārupīte”. 15. un 16. jūlijā notiks izrāde “Zvērīgā mīla”.

Skatītājus, kuri bija iegādājušies biļetes uz izrādi “Zvērīgā mīla” 15. aprīlī, aicināti izrādi apmeklēt 15. jūlijā plkst. 19.00, savukārt izrāde “Pelmeņi un cigaretes”, ko bija plānots rādīt 21. martā, pārcelta uz 21.jūliju plkst. 19.00. Iegādātās biļetes būs derīgas un nav jāmaina, norāda Uzuliņa.

Skatītāji, kuri iepriekš bija iegādājušies biļetes, bet nevēlas apmeklēt izrādi un grib saņemt atpakaļ samaksāto naudu, aicināti līdz 15. jūlijam par “Zvērīgo mīlu” un 21. jūlijam par “Pelmeņiem un cigaretēm”  sazināties ar „Biļešu paradīzi”, rakstot pieteikumu uz [email protected] vai dodoties ar iegādātajām biļetēm uz jebkuru „Biļešu paradīzes” kasi. Vēlāk uz konkrēto izrādi iegādātās biļetes vairs nebūs iespējams atdot.

Informācija par citām pandēmijas dēļ pārceltajām izrādēm sekos.

Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti