Rīta Panorāma

Saruna ar ekonomikas ministru Jāni Vitenbergu

Rīta Panorāma

Maestro Raimondam Paulam 85! Saruna ar mūziķi, producentu Māri Briežkalnu

Sākas Dirty Deal Teatro tiešsaistes cikls "Č(v)akarēšana"

«Dirty Deal Teatro» jaunā tiešsaistes raidījumu ciklā izaicinās un pratinās režisorus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Teātris “Dirty Deal Teatro” (DDT) aicina katru otro nedēļu vakarēt ar režisoriem jaunā tiešsaistes raidījumu ciklā “Č(v)akarēšana”, informēja teātra pārstāvji. Pirmais 12. janvārī pulksten 19.00 aktiera un “Č(v)akarēšanas” vadītāja Jāņa Kroņa pratināšanai tiks pakļauts režisors Valters Sīlis.

Jaunajā tiešsaistes raidījumu ciklā “Č(v)akarēšana” mākslinieki ne tikai ieskicēs savu topošo darbu ieceres, bet tiks arī izaicināti ļauties avantūrai – sniegt atbildes uz negaidītiem jautājumiem un izpildīt tikpat negaidītus uzdevumus.

Izrāžu cikla dramaturģe ir Linda Rudene, kura “Č(v)akarēšanas” konceptu raksturo kā “pārraidi tiešraidē, kas pārbaudīs režisoru spēju improvizēt un ļauties spontanitātei, sniedzot skatītājiem iespēju uzzināt ko jaunu par personībām, kuru vietā parasti runā viņu darbi.”

Teātrī skaidroja, ka šis neskaidrībām pilnais laiks tiks izmantots, lai ļautu skatītājiem tuvāk iepazīt režisorus, tāpēc “Č(v)akarēšanas” tiešraides norisināsies katru otro nedēļu līdz pat martam. Nākamo režisoru varēs sastapt jau 26. janvārī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti