«Dirty Deal Teatro» izrāžu-instrukciju ciklā šonedēļ: dramaturģes Lindas Rudenes «Pieturzīmes»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

“Dirty Deal Teatro” veido izrāžu-instrukciju ciklu, ko varēs piedzīvot, nedodoties uz publiskām vietām. Jaunākajā izlaidumā teātris piedāvās dramaturģes Lindas Rudenes izrādi-instrukciju “Pieturzīmes”, medijus informē teātra pārstāvji.

Katru trešdienu kāds no “Dirty Deal Teatro” dramaturgiem sagatavo savu izrādi-instrukciju, kuras pamatā ir norādījumi, lai izrādi varētu piedzīvot, atrodoties mājās vai citā drošā vietā un atbildīgā veidā. Katra izrāde-instrukcija sastāv no dramaturga individuāli piemeklētiem vai radītiem literāriem, vizuāliem, audiāliem un cita veida materiāliem, kas ir pieejami un lejupielādējami digitāli. Ik nedēļu izrādes formāts atšķirsies.

Šonedēļ, 25. martā, savu izrādi-instrukciju ar nosaukumu “Pieturzīmes” piedāvās dramaturģe Linda Rudene. Izrādes dalībniekiem būs iespēja interaktīvā veidā risināt astoņas klausāmmīklas, kas veltītas latviešu autoru darbiem, kuri atrodami teju katrā grāmatplauktā. Izrādē piedalās aktieris Agris Krapivņickis.

Aizvadītajā nedēļā pie skatītājiem nonāca “Dirty Deal Teatro” dramaturga Jāņa Baloža instrukciju izrāde diviem “Tuvošanās”, kas paredzēta izspēlēšanai divatā klātesamībā vai virtuāli. Tā joprojām ir pieejama izspēlēšanai gan latviešu, gan angļu valodā.

Izrāžu cikls norisināsies līdz brīdim, kad teātris varēsim atsākt darbību klātienē. Izrādes tiek publicētas “Dirty Deal Teatro” sociālajos tīklos, bet visu izrāžu materiāli vienkopus pieejami un lejupielādējami bez maksas arī šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti