Daugavpils teātrī top izrāde «Mana pils - Daugavpils»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Daugavpils teātrī top izrāde "Mana pils - Daugavpils" Jura Joneļa režijā, kurā humoristiskā un dažbrīd nopietnā skatuves valodā tiks atspoguļota mūsu pilsētas dzīve. Izrādes pirmizrāde gaidāma 18.martā.

Šoreiz uz Daugavpils teātra skatuves skatītājus sagaidīs jaunas un neredzētas sejas - Saules skolas izglītības programmas "Teātra māksla" audzēkņi jeb topošie teātra aktieri. Jaunie mākslinieki veica rūpīgus novērojumus, pētot pilsētas ikdienas dzīvi. Šie novērojumi kļuvuši par pamatu izrādes "Mana pils - Daugavpils" veidošanā.

Jautrā un emocionālā stāstā vīsies raksturi, situācijas, notikumi pilsētā. Atklāsies Daugavpils aizkulises, varēs ieraudzīt to, kam ikdienā paskrienam garām. Būs iespēja baudīt pašu iedzīvotāju radītus daiļdarbus, atpazīt spēcīgas personības un skatīt pilsētas vidi dažādos rakursos.

Lai tas izdotos, izrādes veidotāji aicina visus daugavpiliešus dalīties ar saviem stāstiem, jautājot, ar ko viņi lepojaties pilsētā, kas iedvesmo vai rada pārdomas. Tie var būt stāsti, dzejoļi par pilsētu, personības, notikumi, foto, video, audio.

Savus stāstus varat sūtīt uz e-pastu "[email protected]" vai dalīties ar tiem sociāla tīkla "Facebook.com" grupā ar nosaukumu "Izrādes Mana pils - Daugavpils radīšanai".

"Mana pils - Daugavpils" pirmizrāde notiks 18.martā plkst. 18.30, nākamā izrāde - 3.aprīlī plkst. 18.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti