Daugavpils teātrī pirmizrāde «Kā tā otra puse mīl»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Sestdien Daugavpils teātrī pirmizrādi piedzīvo britu dramaturga Alana Eikborna darba „Kā tā otra puse mīl” iestudējums. 

Teātris jauniestudējumu pieteic, kā ģimenisku komēdiju pieaugušajiem, kas ne  vienam vien liks ieskatīties paša ģimenes dzīv

„Jo kuram gan nav prātā ienākusi doma par to, kā tiešām un vai patiesi mīl mani otra puse,” saka izrādes režisors Juris Jonelis, solot kā izrāde nebūs tikai dziļām pārdomām pilna, bet arī homoru, mūziku un vieglu  atpūtu nesoša.

Pirmais, ko vēl pirms izrādes mēģinājuma ar lepnumu steidz rādīt Daugavpils teātra aktieri, ir jaunais bordo paklājs teātra foajē, tas, lai tik ļoti neklaudz sieviešu kurpju papēži, jo teātris jau nav stacijas ēka, jau ienākot, te  jājūt īpaša atmosfēra.

Tieši uz šī jaunā paklāja rit arī deju mēģinājumi topošajai pirmizrādei, kas trupai visticamāk būs pēdējā šajā gadā, stāsta izrādes režisors Juris Jonelis

Aktieri ne tikai iejutušies lomās, bet pārdomu pilni un labprāt apspriežas paši  par tēmu, kas aktuāla tik daudziem pāriem.

Tomēr ne tikai par sāpi, bet caur mūziku un homoru šī izrāde nebūs smaga, bet skatītājam ļaus atpūsties un arī  pasmieties, sola izrādes režisors Juris Jonelis.

Šobrīd  Daugavpils teātris intrigu pilns, līdz ar pirmizrādi un jauno foaje paklāju, ko novērtēs ikviens teātra skatītājs, šodien teātris, īpaši neafišējot un neatklājot detaļas,  prezentēs vēl arī savu jauno teātra logo.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti