Daugavpilī pirmizrādi piedzīvo mūzikls bērniem «Leo - mazais lauva»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

„Teātra vēsturē tas ir pirmais mūzikls bērniem, kas nelīdzinās nevienai no līdz šim iestudētajām, tradicionālajām, mazajiem skatītājiem domātajām izrādēm”, tā par jauniestudējumu saka izrādes veidotāji. Mūzikls domāts visai ģimenei, ne tikai bērni, bet arī pieaugušie tajā spēs sajust sev svarīgas lietas par  notiekošo savā ģimenē un  sabiedrībā. Izrāde būs krāšņa, saulaina un mīlestības pilna un noteikti uzrunās mazos skatītājus, 15.martā, aicinot uz pirmizrādi, sola mūzikla "Leo - mazais lauva" radošā komanda.

Mazais lauvēns Leo ir mūzikla galvenais varonis, kurš dodas pasaulē, lai izprastu to un caur šī mazā lauvēna gaitām mazais skatītājs arī vēros, kā iekārtota šī pasaule un kas ir tās galvenās vērtības, saka aktrise Kristīne Vainšteina.

Leo lomā debiju uz teātra skatuves piedzīvos jaunais aktieris un dejotājs Raimonds Paegle, kurš saredz svarīgu izrādes un savas lomas sūtību, lai bērni sajustu galveno.

Pērn šis mūzikls, kura režisors ir teātra direktors Oļegs Šapošņikovs,  pirmizrādi piedzīvoja krievu valodā, 15.martā iestudējums priekškaru vērs latviešu valodā, mūzikls ir attīstījies un guvis jaunas nianses, saka galvenās lomas atveidotājs Raimonds Paegle.

Mūzikls bērniem "Leo - mazais lauva" būs izrāde visai ģimenei, jo arī vecākiem noteikti būs ko mācīties un kopumā kā jau mūzikls, iestudējums solās būt krāšņs, saka aktieris Egils Viļumovs.

Ar „Leo - mazais lauva” mūziklu Daugavpils teātris vēlas parādīt, cik svarīgs ir mazais skatītājs teātrim un sajūtot, cik šis mazais skatītājs ir atsaucīgs, saka izrādes veidotāji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti